Język chorwacki tłumaczenia
Wątek dla przyszłych małżonków, rodziców weselnych, jak i profesjonalistów branży - zbieramy opinie i informacje o branży ślubnej, dzielimy się doświadczeniami, przesądami, zbieramy informacje o ciekawych grach i zabawach ślubnych.
- kaprysia
Język chorwacki tłumaczenia
Muszę przetłumaczyć dokumenty z języka chorwackiego . Wiem, ze potrzebny mi do tego Tłumaczenia Chorwackibo samemu raczej takich rzeczy nie zrobie. Ktoś z was moze zna dobre biuro lub właśnie takiego tłumacza który mógłby mi to zrobić?
- AnitaAN
Re: Język chorwacki tłumaczenia
Może tu też oferta od http://www.sct-tlumaczenia.pl was zainteresuje? Zdecydowanie w takim przypadku polecalabym udać się do biur tłumaczeń, takie firmy najlepiej powinny sprawdzić się przy takich zadaniach. Pomogą wam tu z tłumaczeniami technicznymi, przysięgłymi, medycznymi i w wielu innych przypadkach.
- Kasia
Moim zdaniem lepiej samemu nauczyć się języka niż ciągle korzystać z usług tłumacza. Sama kiedyś zamawiałam tłumaczenia z języka niemieckiego, ale po zrobieniu sobie kursu językowego w szkole https://www.profi-lingua.pl/kursy-jezykowe/niemiecki nie musze już tego robić - wszystko tłumaczę sobie sama Sporo udaje mi się dzięki temu zaoszczędzić
- blobers
Z dobrych biur tłumaczeń zajmujących się tłumaczeniem dokumentów z tego języka, polecam wam sprawdzić ofertę od turbotlumaczenia.pl . Mają oni spore doświadczenie w takich usługach i na pewno warto jest rozpocząć z nimi współpracę w tym zakresie
- binka122
Moim zdaniem z pewnością znajdziesz dobre biuro tłumaczeń. Mnie interesowało przetłumaczenie dokumentu branżowego na język francuski i pomoc w tym zakresie znalazłam na stronie https://www.tlumaczenianafrancuski.pl/ . Przeczytałam również wiele artykułów, które bardzo mi się przydadzą. Sama interesuję się tym językiem, jednak nie mam jeszcze takiej wiedzy, żeby samemu brać się za tłumaczenia.
- filista
Nie jest to zbyt popularny język, więc na pewno tłumaczy będzie też odpowiednio mniej i ciężej będzie znaleźć kogoś kompetentnego. A to akurat jest istotne, bo przecież każdemu zależy na wysokiej jakości tłumaczeń prawda? Dlatego polecam w pierwszej kolejności zapoznać się z treściami artykułów dostępnych na stronie bloga https://www.hgo.pl/ , gdyż można znaleźć tu całkiem dużo interesujących i praktycznych treści, które pomogą z znalezieniu odpowiedniej osoby do tłumaczenia
Post autor: Tłumaczka1 »
Tłumaczenia chorwackie ma w swojej ofercie biuro tłumaczeń Skrivanek. Mogą one objąć dokumenty urzędowe, medyczne, artykuły naukowe i publicystyczne oraz inne typy tekstów, dostępne są też inne usługi oraz inne języki (w zespole są również takie osoby jak tłumacz polsko rosyjski czy hiszpańsko-polski). Warto skorzystać.
Wróć do „Ślub - organizacja wesela - problemy i rady”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe