Prezent na wieczór panieński

Wątek dla przyszłych małżonków, rodziców weselnych, jak i profesjonalistów branży - zbieramy opinie i informacje o branży ślubnej, dzielimy się doświadczeniami, przesądami, zbieramy informacje o ciekawych grach i zabawach ślubnych.
Awatar użytkownika
Remigia1986

Prezent na wieczór panieński

Post autor: Remigia1986 »

Pomocy! Potrzebuję porady, bo nie wiem totalnie co kupić znajomej na imprezę z okazji wieczoru panieńskiego. No kurczę, mam pustkę w głowie, a nie chcę kupować czegoś 'od czapy'. Zastanawiam się czy dobrą opcją byłaby jakaś ładna bielizna erotyczna, a może jakieś gadżety erotyczne? Dajcie znać co o tym myślicie i co warto byłoby kupić! Z góry Wam dziękuję :)
Lepara

Re: Prezent na wieczór panieński

Post autor: Lepara »

A może jakaś fajna bielizna? Na pewno sklep gorsenia ma swietne do wyboru i to w nie wygórowanych cenach :) a wydaje mi się że na taką okazję to odpowiedni prezent
Awatar użytkownika
lady30

Re: Prezent na wieczór panieński

Post autor: lady30 »

Lepiej chyba wibrator. Mąż nie zawsze musi być w domu, modne są teraz wyjazdy w delegacje to żona musi sobie jakoś radzić. Taki wibrator w pogotowiu dobrze mieć. Na https://sexshop1.pl/wibratory/ można znaleźć przeróżne, w dobrych cenach. Na prezent na wieczór panieński idealne rozwiązanie myślę. I na pewno przyszła pani młoda się nie obrazi.
ODPOWIEDZ