Naprawa komputerów Płock
Kochasz nowe technologie? Nie wiesz, na jaki komputer się zdecydować? Masz problem ze swoim smartfonem? Napisz o tym, z pewnością ktoś Ci pomoże!
- błażena62
Naprawa komputerów Płock
Hej! Potrzebuję kogoś z Płocka, kto zna się na naprawie komputerów. Znacie może kogoś takiego? Zależy mi na tym, żeby potrafił zrobić to naprawdę dobrze. Znajomy polecał mi też firmę https://www.copi-flex.pl/. Słyszeliście o niej?
- Brunhilda-98
Re: Naprawa komputerów Płock
Post autor: Brunhilda-98 »
Ja korzystałam z jej usług i byłam zadowolona. Miałam problem z zawieszaniem się komputera i Copi Flex pomógł mi rozwiązać ten problem szybko i skutecznie.
Post autor: słowna »
A czy kojarzycie serwis komputerowy macroserwis.net ? No, bo przecież na ich kompleksową pomoc możecie liczyć. Oni wszystkim zajmą się od A do Z. Niezależnie od tego, czego dotyczy się awaria/ usterka. Także warto się do nich.
Post autor: młodaa »
Ja kojarzę serwis komputerowy z dojazdem , ale mediakoder.pl. Ponoć na nich nawet można liczy nawet w najbardziej skomplikowanych awariach sprzętu, czy systemów. Co warto tutaj zaznaczyć, że działają oni przez 7 dni w tygodniu o każdej porze.
Post autor: makmilan »
Często zdarza się, że potrzebujemy różnych programów komputerowych, aby wykonać jakąś pracę. Jeśli chodzi o MacBooki, to ich dyski, różnią się od innych komputerów. JEśli jesteście zainteresowani tym tematem, to koniecznie przeczytajcie ten artykuł https://mikroprzedsiebiorcaroku.pl/a/rb ... macbookach
Post autor: Lepara »
Korzystałem z usług naprawa komputerów Chorzów kilka razy i za każdym razem byłem bardzo zadowolony. Ich specjaliści mają dużą wiedzę i doświadczenie, co widać w jakości napraw. Dodatkowo, czas oczekiwania był krótki, a ceny transparentne. Gorąco polecam!
- alga
Jak dla mnie to warto sprawdzić https://ngsolutions.pl/ . Opieka informatyczna świadczona w tej firmie jest na bardzo wysokim poziomie, a zespół obsługi dysponuje dużym doświadczeniem.
Wróć do „Smartfony, tablety, laptopy, PC”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe