Kto naprawi pralkę?
Jaką lodówkę najlepiej wybrać? Na którą pralkę się zdecydować? Czy warto zainstalować zmywarkę w domu?
- Dorosława95
Kto naprawi pralkę?
Post autor: Dorosława95 »
Cześć dziewczyny. Niestety kilka dni temu zepsuła mi się pralka, a ja nie mam pojęcia, co jest przyczyną. Nie mam innego wyjścia jak dzwonić po fachowców. Myślicie, że naprawa-agd-krakow.pl to dobry wybór? Słyszałam, że są w porządku.
- Olga91
Re: Kto naprawi pralkę?
Dokładnie tą firmę bym poleciła, bo sama korzystałam z ich usług. W ich rękach leżała naprawa lodówki w moim domu. Już myślałam, że będę musiała inwestować w nową, ale im udało się przywrócić ją do sprawności. Super, bardzo polecam.
- Olina
Też szukałam jakiejś dobrej firmy, do której mogłabym oddać swoją pralkę do naprawy i dopiero znajomy mi podpowiedział, żebym zgłosiła się do Quadra Net https://www.quadra-net.pl/dla-biznesu/marki/samsung/ . Są niezawodni i można naprawdę na nich liczyć. Nie odsyłają nikogo z kwitkiem, bo zawsze znajdą jakieś rozwiązanie.
Post autor: Minnie »
No niestety, moja pralka absolutnie nie nadawała się już do naprawy - przeszła sporo, wysłużyła się i kilkukrotnie była naprawiana, po prostu nadszedł czas jej emerytury i tyle Ale właściwie, na dobre wyszło - kupiłam nową, z Electroluxa seria Perfect Care, sporo osób ją polecało. Teraz już wiem dlaczego. Ubrania są świetnie doprane, jestem bardzo zadowolona.
Post autor: mrówka »
Na ursynowie pralke ogarneli nam https://naprawapralekursynow.pl/naprawa ... atycznych/ . Odmówiła posłuszeństwa w najmniej oczekiwanym momencie, także świetnie było się odezwać do fachowców. Kłopot dało się rozwiązać a pralka znow służy nam jak trzeba. Nie wyobrazam sobie wydawać majątku w pralni!
Wróć do „Sprzęt AGD i RTV - opinie, serwis, ranking”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe