Klasyczna kuchnia
Wszystko o urządzaniu i projektowaniu domów i mieszkań. To temat, w którym opowiadamy o sklepach, architektach i ciekawych rozwiązaniach wnętrzarskich.
- Żelisława81
Klasyczna kuchnia
Post autor: Żelisława81 »
Cześć dziewczyny! Jak waszym zdaniem wygląda prawdziwa klasyczna kuchnia? Według mnie nie może w niej zabraknąć takiego wyposażenia jak drewniane meble kuchenne, które są nie tylko funkcjonalne, ale przede wszystkim dodają temu pomieszczeniu ponadczasowego charakteru. Nie da się też ukryć, że są o wiele bardziej wytrzymałe. Lubicie taki styl?
Re: Klasyczna kuchnia
Post autor: JoAsiaŃ »
Klasyczna kuchnia dla mnie to rozwiązania gazowe. Bo to było bardziej popularne kiedyś i na takim gotowaniu większość z nas się wychowała. Jakościowo nowe rozwiązania gazowe są bardzo nowoczesne, jak te zastosowane w Innovie od Solgazu. Raczej mało spotykane a praktyczne podejście do tematu. Możliwość ustawienia temperatury gotowania i właściwie automatyczne sterowanie tej temperatury to całkiem fajne i nowoczesne podejście do tematu.
Post autor: boć »
Moje serducho skradły meble kuchenne z http://www.stolkar.pl/pl/ Po nowym roku planuję odświeżyć kuchnię i chyba od razu wymienię też meble Początkowo chciałam bawić się w DIY, ale doszłam do wniosku, że mi się to nie opłaca. Jak dla mnie super opcja, na pewno kupię u nich jakieś meble.
- martyna7873
Post autor: martyna7873 »
Jak już mowa o organizacji, to powiedzcie mi, czy może przydatne będą również pojemniki próżniowe w mojej kuchni? W moim przypadku to akurat podstawa i zawsze muszę mieć je w swoim domu. Zdecydowanie ułatwia to przechowywanie wszystkiego. Sprawdziły się u mnie pojemniki od https://seeyoo.pl/ . Fajny zestaw kilku pojemników w dobrej cenie. Pojemniki mają różne rozmiary, więc wybieracie te idealne w zależności od potrzeb. Myślę, że każdy z Was powinien być zadowolony, bo przechowywanie dzięki takim pojemnikom jest bardzo ułatwione.
Post autor: Ręubó »
Hej, jak szukasz super narzędzia która pokaże Ci super opcje w doborze rzeczy do domu warto zobaczyć ten portal gdzie jest, mnóstwo fajnych rzeczy. Wyszukasz na szereg postów z aranżacją, fachowców plus nowoczesny wizualizator, taki który pmoże Ci wybrać podłogę do domu. Niedługo możesz ujrzeć wyśnioną kuchnie, sypialnie przy pomocy jednego kliknięcia. Nowoczesna technika zwizualizować nawet klasyczną kuchnie
Wróć do „Urządzanie wnętrz - dekoracje, tekstylia, ozdoby”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe