Medix.wroc.pl - opinie
Opowiadamy o problemach ze zdrowiem, podpowiadamy jak sobie poradzić, gdzie szukać pomocy. To idealne miejsce na rozmowę o urodzie, pielęgnacji, sporcie i aktywności rekreacyjnej.
- polianna94
Re: Medix.wroc.pl - opinie
Post autor: polianna94 »
W Medix maja super lekarzy specjalistów, którzy maja olbrzymia wiedzę i z zaangażowaniem traktują każdego pacjenta.
- Patrycjusz
Post autor: Patrycjusz »
W moim przypadku kluczowe bylo znalezienie lekarza pediatry, który ma dobre podejście do dzieci. Niestety moje szkraby zawsze ciężko znoszą wizytę u lekarza, ale od kiedy trafiłem do Medix trauma zmieniła się w miły obowiązek.
- julian-73
Potwierdzam, lekarze w Medix są najlepsi w swoim fachu. Polecam szczególnie lekarza ortopedę, który pomógł mi wrócić do pełnej sprawności po kontuzji Pana doktora Krzysztofa Tokarczuka.
- Janina_95
W poprzednich przychodniach medycznych moje objawy były bagatelizowane. Na szczęście w Medixie zrobili mi kompleksowe badania i szybko wdrożono leczenie, co uchroniło mnie moja rodzinę przed dalszymi, możliwymi konsekwencjami.
- Jarmiła_84
Post autor: Jarmiła_84 »
Śmiało mogę powiedzieć, że w przychodni Medix panuje rodzinna atmosfera. Nie ma tutaj żadnej nerwówki, czego często można doświadczyć w innych tego typu placówkach. Terminy nie sa odległe i zapisywana jest taka ilość pacjentów, jaka danego dnia może być obsłużona.
- marianna64
Post autor: marianna64 »
Ceny usług sa na prawdę przystępne. Nie nadwyrężają portfela, co powoduje, że sa dostępne praktycznie dla każdego.
- chwalislawa78
Post autor: chwalislawa78 »
Przeprowadzilam się jakiś czas temu do Wrocławia i Medixa poleciła mi koleżanka z pracy. Bardzo jestem jej za to wdzięczna, bo oszczędziło mi to sporo nieprzyjemnych doświadczeń, które zazwyczaj miałam podczas poszukiwań właściwej przychodni.
- Pachomiusz
Post autor: Pachomiusz »
Jestem pacjentem przychodni Medix od wielu lat. Uważam, że to najlepsza przychodnia we Wrocławiu. Zasługuje na to określenie, ze względu na dostępność wielu usług, na które musiałbym czekać w kolejce w innych przychodniach, jak również profesjonalny i miły personel. Polecam!
Post autor: róza »
A znacie https://cmwitolin.pl/? Przychodnia na NFZ Witolin zaprasza wszystkich pacjentów z Warszawy i okolic. Wykonuj mi.in. badanie USG serca, nerek czy węzłów chłonnych
Post autor: adaśka78 »
My przenieśliśmy się tutaj https://cmp.med.pl/cmp-goclaw/pediatra/, po tym jak po raz 3 nasz lekarz odesłał nas na tele poradę. Pełna opieka i to bez problemów. Malutka już lepiej, szkoda że tak długo zwlekałam.
Wróć do „Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe