stroje weselne
Wątek dla przyszłych małżonków, rodziców weselnych, jak i profesjonalistów branży - zbieramy opinie i informacje o branży ślubnej, dzielimy się doświadczeniami, przesądami, zbieramy informacje o ciekawych grach i zabawach ślubnych.
stroje weselne
Post autor: polća44 »
Przyszło nam brać ślub w pandemie. Nie przekładamy już kolejny raz . Bo bez sensu. Zrobimy tylko w Kościele i tyle. Dlatego doszliśmy do wniosku, że wypożyczymy i suknie, i garnitur. Gdzie potem mogę wyprać, zanim oddam? Tylko zaufane miejsce, co by się nieokazało, że zniszczą.
Re: stroje weselne
Post autor: aśka44 »
Ja moją chcę sprzedać i też szukam miejsca, gdzie by ją dać do czyszczenia. Jest z kamyczkami więc nie oddam jej byle gdzie.
Post autor: olguś »
Zadzwoń tutaj https://www.pralnia-warszawianka.pl/. Myślę, że bez problemu powinni przyjąć. Sama oddaję do nich pranie i to od dawna. W ogóle nie ma pralki w domu.
- mila87
Tworząc plan na wesele, na pewno zastanawiasz się nad strojami, które będą współgrać z klimatem imprezy, a także tym jak ma wyglądać wszystko co związane z tym obszarem. Warto zatem poprzeglądać garnitury Bielsko-Biała które przede wszystkim są doskonałym przykładem jeśli chodzi o kwestie nowoczesnej elegancji, dopasowanej do każdego kanonu.
Post autor: marcyś »
Każdy przywiązuje uwagę do strojów weselnych, ale chciałam zwrócić uwagę że bardzo ważne jest również obuwie weselne. Jeżeli chodzi o faceta to powinniśmy zadbać o to aby obuwie było wysokiej jakości polecam w tym celu zajrzeć do sklepu https://modini.pl/114-buty-do-garnituru mają bardzo duży wybór obuwia teraz na niezłej promocji
Post autor: móffka »
W zasadzie to jest coś, nad czym jeszcze nie myśleliśmy. Mamy już wybrany catering i miejsce, ale i ten DJ Głogów wydaje nam się odpowiedni. No, a na stroje jeszcze czas, bo oboje z mężem staramy się jeszcze zejść z wagi. Trochę nam to idzie, nie można powiedzieć, ale kto wie, może uda się jeszcze coś. I wtedy będzie szukanie.
Wróć do „Ślub - organizacja wesela - problemy i rady”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe