co jest teraz modne?
Opowiadamy o problemach ze zdrowiem, podpowiadamy jak sobie poradzić, gdzie szukać pomocy. To idealne miejsce na rozmowę o urodzie, pielęgnacji, sporcie i aktywności rekreacyjnej.
- ciekawska
co jest teraz modne?
Rozglądam się za sukienką, niestety muszę kupić gdyż mam kolację biznesową w pracy i raczej nie wypada przyjść w dżinsach. Dawno już sobie nic nie kupowałam i nie mam pojęcia gdzie mam takich szukać. Znacie jakieś dobre sklepy internetowe z takimi kreacjami? Bo muszę dobrze wyglądać dlatego nie chcę kupować byle czego? Czy ciągle są modne sukienki dzianinowe? Widziałam bardzo ładną czarną sukienkę dzianinową z marszczeniem i zastanawiam się czy będzie ona odpowiednia. Dziewczyny ratujcie
- jamka
Re: co jest teraz modne?
Z pewnością chcesz wypaść na nim jak najlepiej i świetnie zdajesz sobie sprawę z tego, jak istotną rolę odgrywa dobry wygląd podczas oficjalnych spotkań. Być może będziesz chciała w czasie jej trwania przekonać kogoś do swoich racji lub pozyskać klienta. Dobrze dobrany strój ułatwi Ci swobodne i pewne zachowanie podczas rozmów biznesowych. Jeżeli chodzi o strój, wybieraj proste fasony o jednolitych kolorach. Wielobarwne wzory i falbany zostaw na prywatne spotkania.
- ewodia
A podobają ci się ogólnie też sukienki koronkowe ? Teraz też takie są na topie więc na lato też są fajne, z falbankami też lubię, ale wiadomo bez przesady teraz to najlepiej jest własnie takich szukać w sklepach internetowych, ja w zasadzie nie mam ulubionego sklepu więc, ciężko mi coś ci polecić, ja szukam wszędzie, gdzie są sukienki, więc poszperaj, na pewno coś znajdziesz. Bez obaw można zamawiać online.
- Burbula
Najmodniejszą kolekcję sukienek moim zdaniem znajdziesz w sklepie internetowym Cocomoda https://www.cocomoda.pl/ . Właśnie sobie ją przeglądam i pomyślałam, że idealna byłaby na Twoją okazję sukienka maxi szyfonowa z przeplataną górą Nemezja. Dla siebie wybrałabym w kolorze jagodowym, ale są też inne, więc można dobrać według własnego uznania i gustu. Tak naprawdę to cały asortyment butiku zasługuje na najwyższą ocenę, począwszy od miłej obsługi aż po jakość odzieży.
- kawoszka
Chyba zawsze będa modne ubrania dżinsowe. Ja ostatnio dowiedziałam się o tym centrum handlowym https://gdpoland.pl/ Na którego terenie są min sklepy z ubraniami. Oczywiście mnie interesowały spodnie i marynarki z dżinsu. No i znalazlam nie tylko dla siebie ale i dla męża. Te sklepy są świetnie zaopatrzone w ubrania na każdą okazję. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Warto zaznaczyć że ceny są niewysokie.
Post autor: Żanetka66 »
Ja najczęściej kupuję ubrania w butikach internetowych, nie są one tak popularne jak sklepy sieciówkowe w galeriach handlowych, więc masz pewność, że pół miasta nie będzie miało identycznych ubrań jak Ty Jeden z moich ulubionych sklepów to CamaShopping, mają super kolekcje w bardzo dobrej jakości i przystępnej cenie Ostatnio zamówiłam u nich cudowny bezrękawnik damski z futerkiem
Post autor: Dywał75 »
Za to w modzie kosmetycznej z całą pewnością naturalne kosmetyki. Kupuję w kontigo https://kontigo.com.pl/naturalne/bestse ... ralne.html, bo mają największy wybór.
Wróć do „Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe