Opowiadamy o problemach ze zdrowiem, podpowiadamy jak sobie poradzić, gdzie szukać pomocy. To idealne miejsce na rozmowę o urodzie, pielęgnacji, sporcie i aktywności rekreacyjnej.
Interesują mnie opinie o klinice elite.waw.pl - głównie chodzi mi o chirurgię plastyczną, więc naprawdę zależy mi na tym, żeby w klinice pracowali najlepsi specjaliści.
Ja elite.waw.pl mogę naprawdę polecić! Co prawda akurat z chirurgi plastycznej nie korzystałam, ale po schudnięciu ponad 50 kg pomogli mi doprowadzić moje ciało do naprawdę fajnej formy, polecam!
Mi pomogli w elite.waw.pl ujędrnić ciało po zrzuceniu dość sporej nadwagi. Zaczęłam też zabiegi anti age na twarz i widzę pierwsze efekty. W połączeniu z rozsądną dietą i treningami naprawdę ich działania dają super efekty! Zero wiszącej skóry
Miałam ogromny problem z nadpotliwością. W Elite poddałam się zabiegowi trwałej redukcji pachowych gruczołów potowych i moje życie naprawdę całkowicie się zmieniło. Zrozumie to tylko ktoś, kto cierpiał na nadpotliwość. Jestem ogromnie wdzięczna lekarzom z kliniki, decyzja o zabiegu to była najlepsza decyzja.
Blizna na udzie po wypadku wprawiała mnie w gigantyczne kompleksy aż w końcu zdecydowałam się na zabieg w klinice Elite w Warszawie. Blizna została usunięta laserowo i wszystko wygląda jakby nigdy jej tam nie było. Polecam!!
Ja w warszawskiej klinice ELITE usuwałam rozstępy na brzuchu po ciąży. Udało się zrzucić kilogramy, ale blizny pozostały. Każdej kobietce po porodzie polecam ten zabieg.
Ja po ciąży miałam kłopot z rozmiarem piersi i podjęłam decyzję o ich zmniejszeniu w www.elite.waw.pl. Życie jest teraz dużo łatwiejsze, nie bolą mnie plecy, a po zabiegu wszystko ładnie się zagoiło i wygląda bardzo estetycznie.
Bardzo zależało mi na tym by czuć się pięknie i młodo. Chciałam mieć makijaż permanentny i uzyskałam zamierzony efekt w Elite Waw. Rano zyskałam więcej czasu dla siebie, który mogłam spędzić na czytaniu książki i porannej kawie.
Brzydki brzuch po ciąży przysporzył mi wiele kompleksów. Niestety pomimo starań nie byłam w stanie osiągnąć sylwetki jak sprzed niej. Modelowanie sylwetki w Elite Waw podczas zabiegu z zastosowaniem fal radiowych zakończyło się dla mnie wielkim sukcesem i mogę teraz iść na plażę
Szczerze polecam elite.waw.pl. Pomogli mi doprowadzić moje ciało do dawnej formy po schudnięciu około 50 kilogramów. Mogę się teraz cieszyć super sylwetką
[h]Jestem bardzo aktywną osobą, ale zmarszczki stały się dla mnie powodem do wstydu. Ciało 40 latki a twarz 80 latki... Zdecydowałam się na usunięcie zmarszczek za pomocą kwasu hialuronowego i to był strzał w 10![/h]
Cenię sobie klinikę Elite Waw ze względu na stosowanie innowacyjnych metod i nowoczesny sprzęt. Zawszę mogę liczyć na stałą opiekę i konsultację lekarską. Polecam.