Implanty zębowe Warszawa
Opowiadamy o problemach ze zdrowiem, podpowiadamy jak sobie poradzić, gdzie szukać pomocy. To idealne miejsce na rozmowę o urodzie, pielęgnacji, sporcie i aktywności rekreacyjnej.
- Kasia_T
Implanty zębowe Warszawa
Cześć! Chcę założyć implanty zębowe i w związku z tym szukam zaufanego gabinetu stomatologicznego w Warszawie. Zastanawiam się z czyich usług najlepiej w takim przypadku skorzystać. Co sądzicie na temat gabinetu http://prodentika.com.pl/? Polecacie, odradzacie?
- janina_94
Re: Implanty zębowe Warszawa
Osobiście bardzo polecam. Prodentika to świetny gabinet dentystyczny, w którym pracują najlepsi specjaliści. Jeśli liczysz na profesjonalną pomoc, to zdecydowanie warto się tam udać.
- pikiriki
A w Krakowie ktoś może szuka? Jeśli tak to mogę polecić to miejsce https://dental4you.pl/uslugi/implanty-zebow/ - sprawdzone. Brat podczas wypadku stracił ząb, nieszczęśliwie dwójkę i tutaj wstawili mu implant. Nawet tego nie widać, tak dobrze to zrobili
- krosant
Ja szukam w Olsztynie. Niestety ząb straciłam no i juz nie ma odwrotu, potrzebny jest implant. Przeglądałam polecane miejsca w okolicy i trafiłam na ten namiar https://sokolowscy.pro/ . Czy znacie ten gabinet? Byłabym wdzięczna za rekomendacje
Post autor: jokoś »
Nie jestem osobą starą, ale w wyniku powiązania z moją rodziną, niestety, ale mam braki zębowe. To mnie troszkę denerwuje, dlatego zastanawiam się, czy nie zapisać się na leczenie. Mam na myśli implanty wrocław cena mnie też interesuje. Wiecie, w czasie pandemii wszystko rośnie, a ja nie wiem, jak z utrzymaniem pracy.
Post autor: Wacław543 »
Chętnie się tam wybiorę, brak zęba to poważny problem, a implanty byłyby najlepszym rozwiązaniem. Jest wielu świetnych specjalistów, ale niestety ceny różne.janina_94 pisze: ↑20 mar 2020, 14:46 Osobiście bardzo polecam. Dentysta Toruń to świetny gabinet dentystyczny, w którym pracują najlepsi specjaliści. Jeśli liczysz na profesjonalną pomoc, to zdecydowanie warto się tam udać.
Post autor: Bóbr45 »
Ja odbudowałem tam cały łuk zębowy. Leczenie trochę trwało, ale jak najbardziej było warto, polecam.Kasia_T pisze: ↑16 mar 2020, 20:25 Cześć! Chcę założyć implanty zębowe i w związku z tym szukam zaufanego gabinetu stomatologicznego. Zastanawiam się z czyich usług najlepiej w takim przypadku skorzystać. Co sądzicie na temat gabinetu http://dentysta-torun.com/? Polecacie, odradzacie?
Post autor: Rafał W. »
Tyle pozytywnego na temat implantów, ale mnie zastanawia najbardziej, jaki jest ich koszt?pikiriki pisze: ↑30 wrz 2020, 20:17 A w Toruniu ktoś może szuka? Jeśli tak to mogę polecić to miejsce https://www.dentystatorun.pl/ - sprawdzone. Brat podczas wypadku stracił ząb, nieszczęśliwie dwójkę i tutaj wstawili mu implant. Nawet tego nie widać, tak dobrze to zrobili
Post autor: pajączek457012 »
Ceny są spore ale z całą pewnością warto się zapisać.jokoś pisze: ↑17 lis 2020, 15:50 Nie jestem osobą starą, ale w wyniku powiązania z moją rodziną, niestety, ale mam braki zębowe. To mnie troszkę denerwuje, dlatego zastanawiam się, czy nie zapisać się na leczenie. Mam na myśli stomatologia toruń, cena mnie też interesuje. Wiecie, w czasie pandemii wszystko rośnie, a ja nie wiem, jak z utrzymaniem pracy.
Post autor: Julciaś92 »
No w Warszawie to Ci za bardzo nie pomogę ale na przykład, jeżeli chodzi o najlepszy gabinet dentystyczny wrocław to oni są najlepsi. Do Press-I-Dent chodzę regularnie i jestem mega zadowolona Mam do nich pełne zaufanie! We Wrocławiu, to serio chyba najlepsza klinika
Post autor: Trądzik »
ja tam nie wiemjokoś pisze: ↑17 lis 2020, 15:50 Nie jestem osobą starą, ale w wyniku powiązania z moją rodziną, niestety, ale mam braki zębowe. To mnie troszkę denerwuje, dlatego zastanawiam się, czy nie zapisać się na leczenie. Mam na myśli implanty toru ń cena mnie też interesuje. Wiecie, w czasie pandemii wszystko rośnie, a ja nie wiem, jak z utrzymaniem pracy.
Post autor: Szczęscie »
Kasiu , jestem Ci bardzo wdzięczny za pomocKasia_T pisze: ↑16 mar 2020, 20:25 Cześć! Chcę założyć implanty zębowe i w związku z tym szukam zaufanego gabinetu stomatologicznego w Warszawie. Zastanawiam się z czyich usług najlepiej w takim przypadku skorzystać. Co sądzicie na temat gabinetu https://edclinic.pl/uslugi/implantologia-implanty-stomatologiczne-torun/? Polecacie, odradzacie?
Post autor: Dżdżownica »
Ile kosztują takie implanty zębowe? Bardzo mi zależy, żeby mieć takie implanty, ale nie mam pojęcia jak to wygląda kosztowo. Poradzicie mi coś?janina_94 pisze: ↑20 mar 2020, 14:46 Osobiście bardzo polecam to świetny gabinet dentystyczny, w którym pracują najlepsi specjaliści. Jeśli liczysz na profesjonalną pomoc, to zdecydowanie warto się tam udać.
Wróć do „Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe