Jakie macie sposoby na odchudzanie?
Opowiadamy o problemach ze zdrowiem, podpowiadamy jak sobie poradzić, gdzie szukać pomocy. To idealne miejsce na rozmowę o urodzie, pielęgnacji, sporcie i aktywności rekreacyjnej.
- janina_94
Jakie macie sposoby na odchudzanie?
Cześć! Chcę trochę o siebie zadbać i się odchudzić. Z tego względu szukam jakiś ciekawych produktów w sklepie https://sklepdozdrowia.pl/odchudzanie-dla-jelit-c-29.html, które mogłyby mi pomóc. Co polecacie?
- Kornelia_73
Re: Jakie macie sposoby na odchudzanie?
Post autor: Kornelia_73 »
Najlepiej chyba zainwestować w jakieś artykuły z błonnikiem. Wtedy przyśpieszysz metabolizm i łatwiej zrzucisz zbędne kilogramy.
- mikimaki
Moim zdaniem najlepsza opcja to dietetyk. Specjalisci z https://medicoverdieta.pl/ dobieraja diete tak, ze masz odpowiednia ilosc makro i mikroskladnikow. Masz tez pewnosc, ze ten plan zywieniowy jest odpowiednio dobrany pod twoj organizm a nie jest to jakas dieta cud ktora potem powoduje efekty jojo
- rozowapantera
Post autor: rozowapantera »
sposób prosty i każdemu dobrze znany - dieta i ruch. ja zdecydowałam się na pudełka od Wygodnadieta, miałam konsultacje z ich dietetykiem ,pomógł dobrać mi kaloryczność i zrzucam efektywnie kolejne kilogramy
bocheńska scena letnia
bocheńska scena letnia
- polaaaa88
U mnie działa tylko catering z wygodnaDieta . Jedzenie smaczne , zbilansowane i pobudza moj metabolizm . Wszystko jest zapakowane w pojemniki a teraz to już w ogóle dbają o higienę i przestrzegają wszystkich wytycznych . Mega sprawa .
- Mikaela
nikt nic lepszego nie wymyslił, ja też na wygodnej diecie od po świętach, bo musze zrucić te cholerne 5 kilo przynajmniejOlkka pisze: ↑17 kwie 2020, 16:49 Dieta i ćwiczenia- to chyba najlepsze i najskuteczniejsze sposoby. Sama mam dietę z Wygodnejdiety, do tego ćwiczę kilka razy w tygodniu i już widzę fajne efekty:)
- Renata96
Odpowiednia dieta nie powinna dotyczyć tylko głodówki w celu utraty zbędnych kilogramów, ale ogólnej zmiany nawyków i wprowadzenia regularnych ćwiczeń. A jeśli chodzi o jakieś suplementy, to nie radzę wierzyć w cudowne kapsułki, od których samego łykania stajemy się smuklejsi. Owszem preparaty wspomagajace na przykład spalanie tłuszczów jak https://www.2beslim.pl/beslim/be-slim-fast mogą przynieść wiele korzyści o ile są świadomie dobrana do naszego stanu zdrowia.
- Ahoj
Wiadomo, ze podczas odchudzania, trzeba też się skupić na dobrej diecie i ruchu. Doliczyć do tego mozesz też odpowiednie suplementy dietay. Poczytaj tutaj https://iloveco.pl/piperyna-na-odchudzanie-i-nie-tylko/ o ich zastosowaniu. Na pewno w jakiś sposób wspomoże to Twój organizm.
Wróć do „Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe