kiedy do alergologa?

Opowiadamy o problemach ze zdrowiem, podpowiadamy jak sobie poradzić, gdzie szukać pomocy. To idealne miejsce na rozmowę o urodzie, pielęgnacji, sporcie i aktywności rekreacyjnej.
Awatar użytkownika
Angelina66

kiedy do alergologa?

Post autor: Angelina66 »

Cześć wszystkim! 😊 Jestem tu po raz pierwszy i bardzo się cieszę, że mogę dołączyć do Waszej społeczności. Mam pewien problem z alergią i szukam rozwiązania. Czy ktoś z Was może mi doradzić, kiedy najlepiej udać się do alergologa? Poza tym, czy znacie dobrych specjalistów w okolicach Zabrza? Mam nadzieję, że znajdę tutaj pomoc i wsparcie. Pozdrawiam serdecznie! 😉
Awatar użytkownika
flora

Re: kiedy do alergologa?

Post autor: flora »

Cześć! Witaj w naszej społeczności! 😊 Jeśli masz problem z alergią, to najlepiej udać się do alergologa dla dorosłych Zabrze. On będzie w stanie dokładnie zdiagnozować Twoją alergię i zaproponować odpowiednie leczenie. Nie zwlekaj z wizytą, im szybciej zaczniesz leczenie, tym szybciej poczujesz ulgę. Mamy nadzieję, że znajdziesz tutaj pomoc i wsparcie. Pozdrawiamy serdecznie!
Awatar użytkownika
karli

Re: kiedy do alergologa?

Post autor: karli »

Z tego co mi wiadomo, to przy chorobach związanych z uszkodzeniem bariery jelitowej, w tym oczywiście alergii - warto regularnie przyjmować probiotyki. Takim jednym z lepszych jest na pewno Sanprobi Barrier, bez problemu dostaniesz go w aptece.
ODPOWIEDZ