Korekcja wady wzroku
Opowiadamy o problemach ze zdrowiem, podpowiadamy jak sobie poradzić, gdzie szukać pomocy. To idealne miejsce na rozmowę o urodzie, pielęgnacji, sporcie i aktywności rekreacyjnej.
- whookie
Korekcja wady wzroku
Hej, gdzie wykonam laserową korekcję wzroku? Mam już dosyć noszenia okularów i chcę wykonać precyzyjną korekcję u najlepszych specjalistów. Może tu oftalmika Bydgoszcz ?
Wie się tylko tyle, ile ktoś ci pozwoli.
- DAMKA
Re: Korekcja wady wzroku
Ja taki zabieg miałam w Warszawie, w szpitalu Medicover. Oczywiście to była laserowa korekcja wzroku, szybko i bezboleśnie poszło. Jednak co sprzęt to sprzęt. Jak robiłam rozeznanie to właśnie w tym szpitalu mają najnowszy w Polsce laser excimerowy, dokładnej nazwy nie pamiętam. Teraz to bez porównania lepiej widzę, warto jak najbardziej na taki zabieg się zdecydować.
- Zdzisiek78
Post autor: Zdzisiek78 »
W Polsce jest naprawdę kilka dobrych klinik, gdzie pozbędziesz się wady wzroku. Ja korzystałam z opieki https://blikpol.pl/laserowa-korekcja-wzroku . Dla mnie to najlepsi specjaliści na całym świecie. Dzięki nim widzę wszystko, bez okularów.
- Chloe88
jest jeszcze klinika Optegra, w której wykonuja zabieg lentivu. jest to mikrosoczewkowa korekcja wzroku. Generalnie jest mega polecanym zabiegiem zwłaszcza dla osób, które chcą szybko dojśc do siebie i wrócić do aktywnego trybu zycia
- walicka
Pandemia trochę pokrzyżowała mi plany, ale jak sytuacja zaczęła się uspokajać to udało mi się wrócić do tematu i dziś jestem już po laserowej korekcji wzroku. Zabieg miałam metoda Lentivu w Optegrze w Lublinie. Wykonywała go pani doktor Beata Sawicka-Wojtiuk. Wszystko się udało. Dziś okulary są mi zbędne. Już nie mogę doczekać się urlopu. W końcu będzie mi wygodnie
- Laurena
Ja też miałam korekcję wzorku w Optegrze, z tym, że w Poznaniu. Zabieg wykonywał u mnie doktor Jan Grzeszkowiak. Cieszę się, że zdecydowałam się na zabieg, bo znacząco podniosłam sobie tym komfort życia.
Post autor: Łomiannnka »
Ja polecam Optegrę w Lublinie i dr Beatę Sawicką-Wojtiuk. To świetna specjalistka od korekcji laserowej wzroku. Ma duże doświadczenie i wiedzę więc nie trzeba się niczego obawiać.
Post autor: VewronikaPŁ »
Ja miałam korekcję w Poznaniu u doktora Jana Grzeszkowiaka, Korekcja była metodą Lentivu, taką nowoczesną więc w zasadzie kilka dni po zabiegu już normalnie funkcjonowałam i wróciłam do pracy.
Wróć do „Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe