Jak sądzicie?
Łatwo jest trafić na dobrego ginekologa?
Tutaj https://www.gyncentrum.pl/krakow-1 widziałam coś takiego.
Jest tam trochę przydatnych informacji, ale jestem ciekawa waszych opinii.
Możecie doradzić coś więcej? Jak szukać?
Łatwo trafić na dobrego ginekologa?
Opowiadamy o problemach ze zdrowiem, podpowiadamy jak sobie poradzić, gdzie szukać pomocy. To idealne miejsce na rozmowę o urodzie, pielęgnacji, sporcie i aktywności rekreacyjnej.
- DAMKA
Re: Łatwo trafić na dobrego ginekologa?
Czy łatwo, raczej nie. Chyba, że będziecie mieć szczęście, że traficie na takiego do którego ja chodzę. Czy jak w ciąży byłam, czy potem jak mi antykoncepcję dobierał, belarę konkretnie to zawsze mogłam o wszystko zapytać, zawsze badań pilnował i nadal tak jest. Taki ginekolog to skarb.
- Aurelia33
Niestety wybór dobrego lekarza wcale nie jest taki prosty, dlatego przede wszystkim trzeba kierować się opiniami koleżanek. Mi też ostatnio znajoma podpowiedziała, żebym zakupiła sobie Inofem - https://inofem.pl. Jest to suplement diety, który pomaga wyrównać gospodardkę hormonalną organizmu, pobudza owulację oraz dostarcza organizmowi kwas foliowy niezbędny do prawidłowego rozwoju dziecka.
Post autor: koleś »
Po tym, co mówi moja mama i co przeżyła moja siostra, to wydaje mi się, że nie jest to łatwe. Zdecydowanie najgorzej, jak się trafi zapalenie grzybiczo bakteryjne pochwy i nie wiadomo jak to leczyć. Wtedy jest potrzebny lekarz, a nie każdy ma na tyle rozsądku i rozumu, żeby naprawdę dobrze się tym zająć. I to mnie właśnie przeraża.
Post autor: JÓZIA »
Z własnych doświadczeń wiem, że wcale nie jest łatwo trafić na dobrego ginekologa. Miałam kilku, ale w końcu trafiłam na doktor Lisiewicz, która przyjmuje w krakowskiej klinice vesuna i jestem zadowolona. Pani doktor prowadziła moje dwie ciąże, a teraz chodzę do niej na kontrolne wizyty ginekologiczne.
Post autor: Violuś »
Przewrotni odpowiem pytaniem na pytanie - a czy zawsze musimy udawać się do ginekologa. Czy jeśli prawidłowo potrafimy rozpoznać na przykład zapalenie waginy to wizyta u ginekologa jest konieczna? Wydaje mi się ,że nie, jeśli mamy odpowiedni lek - mówię to o leku o nazwie octenisept - to wizyta u ginekologa jest zbędna.
Post autor: Kaśka3 »
Mi się udało mam naprawdę bardzo fajną i zaufaną Panią doktor. I rozwiązała mój problem z suchością pochwy. Męczyłam się z tym wiele wiele czasu a ona kazała stosować żel feminum. I naprawdę pomogło, niezawodny jest. I nie zostawia plam na ubraniach jak niektore inne
Post autor: rączka »
Mam w Warszawie świetną klinikę ginekologiczną - tu macie namiar na https://babkamedica.pl/
Sama chodzę tu do dr Matuszny. Jeśli chodzi o diagnostykę usg, to Pani Doktor jest niezastąpiona. Bardzo dokładna, poświęca wiele czasu pacjentowi i wszystko tłumaczy językiem przystępnym dla laika. Dlatego również polecam tę specjalistkę.
Sama chodzę tu do dr Matuszny. Jeśli chodzi o diagnostykę usg, to Pani Doktor jest niezastąpiona. Bardzo dokładna, poświęca wiele czasu pacjentowi i wszystko tłumaczy językiem przystępnym dla laika. Dlatego również polecam tę specjalistkę.
Wróć do „Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe