Nawilżająca maska Arganoil - opinie
Opowiadamy o problemach ze zdrowiem, podpowiadamy jak sobie poradzić, gdzie szukać pomocy. To idealne miejsce na rozmowę o urodzie, pielęgnacji, sporcie i aktywności rekreacyjnej.
Re: Nawilżająca maska Arganoil - opinie
Post autor: środa »
Dołączę sie do pytania, bo ostatnio coraz częściej słyszę o marce Inoar i jestem ciekawa Waszej opinii
- krosant
Cześć dziewczny. Ja stosuję tę maskę od kilku miesięcy i mogę zdecydowanie zarekomendować. Serio dobrze nawilża i odżywia włosy, to już po kilku stosowaniach można zauważyć , no i włosy stają takie gładkie więc dobra opcja dla dziewczyn, którym włosy się puszą. Dobra jest też dla osób z wrażliwą skórą lub z problemami skórnymi, ponieważ wspiera kurację łupieżu i łuszczycy. Kupcie sobie na przetestowanie i sprawdzcie, jestem pewna że będziecie zadowolone
Post autor: środa »
Ja czytałam, że jest ona zalecana dla osób po zabiegach keratynowych, prawda to?
- krosant
No jasne, że tak! To prawdziwa bomba odżywcza.Czego tu nie ma? Jest olej arganowy, z orzechów makadamia, kiełków pszenicy, witaminy A,B,E, składniki mineralne, filtry UVA i UVB i to wszystko sprawia, że ma tak dobroczynne działanie na włosy nawet po zabiegach.
- Karolinka22
Post autor: Karolinka22 »
Witam, czy uzywacie masek do twarzy? Uazam,ze teraz jest wyjatkowo ciezki okres dla twarzy,wiec wazne jest,aby dbac o skore. https://ziaja.com/c/maski-do-twarzy-475 Co o tym sądzicie ?
nowenna do duch sw
nowenna do duch sw
Post autor: zośka »
bardzo fajna maseczke kupilam sobie ostatnio z Bielendy, Eco Nature w polaczeniu z peelingiem efekt jest rewelacyjny
Post autor: Oleńczuk »
Oj tak. Znajoma poleciła mi tę maskę od Inoar już jakiś czas temu i przyznaję, że nie miałam co do niej przekonania. Stosowałam wcześniej różne produkty, które miały się super sprawdzić, a kończyło się jak zawsze. Tutaj na szczęście było inaczej. Już nie mam problemów z wysuszonymi włosami i w końcu tym stresować się nie muszę.
Post autor: Tośka21 »
Uwielbiam te maske . Polcila mi ja moja fryzjerka i z ciekawosci sprawdzilam . Dawno nie mialam tak dobrze ulkadajacych sie wlosow! Az zaluje, ze wczesniej o niej nie wiedzialam, bo oszczedziloby mi to mnostwo stresu
Post autor: Aniołek »
Swietna jest ta maska nawilzajaca. Sprawilam ją sobie na prezent na urodziny i wogole nie zaluje. Teraz kazdemu moga polecic ten produkt
Post autor: Bożena »
Ooo super jest ta maska. Sama ja stosowalam przez dluzszy czas i jestem mega zadowolona. W koncu bylam w stanie opanowac moje wlosy i dobrze je odzywic. Na pewno moge wam polecic ze jesli jeszcze jej nie stosowaliscie to koniecznie powinniscie zaczac.
Wróć do „Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe