opinie o kosmetykach Muldream
Opowiadamy o problemach ze zdrowiem, podpowiadamy jak sobie poradzić, gdzie szukać pomocy. To idealne miejsce na rozmowę o urodzie, pielęgnacji, sporcie i aktywności rekreacyjnej.
opinie o kosmetykach Muldream
Post autor: qużka »
Cześć dziewczyny od dłuższego już czasu interesuję się świadomą pielęgnacją skóry twarzy. Czytałam, ze najlepsze są kosmetyki koreańskie. znalazłam nawet wzmianki na temat kilku firm, w tym Muldream. Czy ktoś z Was kojarzy tą markę i zechce podzielić się opinią ? Z góry dziękuje
Re: opinie o kosmetykach Muldream
Post autor: wiśkaa »
powiem tak. Warto być świadomym tego co na co dzień używamy i top tyczy się przede wszystkim kosmetyków przeznaczonych do pielęgnacji twarzy. Tej konkretnej marki nie znam ale jeśli są to produkty koreańskie ( i pewnie wegańskie także) to nawet się nie zastanawiaj. skóra na pewno odwdzięczy się pięknym i zdrowym wyglądem
Post autor: baaśka »
znam i szczerze polecam te produkty z MULDREAM . stosuje je co prawda dopiero od jakiegoś miesiąca ale już widzę ogromna poprawę jeśli chodzi o kondycje mojej skóry, a ta jest raczej bardzo wrażliwa a do tego sucha. moim hitem jest na pewno ta nawilżająca ampułka, używam jej zawsze przed aplikacją kremu
też mam suchą skórę także tą ampułkę chętnie wypróbuję, a powiedz mi gdzie Ty kupujesz ich kosmetyki ? na stronie internetowej czy można gdzieś stacjonarnie też je dostać ?baaśka pisze: ↑11 sie 2021, 9:03 znam i szczerze polecam te produkty z MULDREAM . stosuje je co prawda dopiero od jakiegoś miesiąca ale już widzę ogromna poprawę jeśli chodzi o kondycje mojej skóry, a ta jest raczej bardzo wrażliwa a do tego sucha. moim hitem jest na pewno ta nawilżająca ampułka, używam jej zawsze przed aplikacją kremu
Post autor: esperalwrocław »
Ze swojego doświadczenia polecam kosmetyki z firmy APIS oraz ONLY BIO.qużka pisze: ↑09 sie 2021, 18:53 Cześć dziewczyny od dłuższego już czasu interesuję się świadomą pielęgnacją skóry twarzy. Czytałam, ze najlepsze są kosmetyki koreańskie. znalazłam nawet wzmianki na temat kilku firm, w tym Muldream. Czy ktoś z Was kojarzy tą markę i zechce podzielić się opinią ? Z góry dziękuje
-
esperal Wrocław
w drogeriach ich chyba nie ma, ja zamawiam w sklepie na stronie https://muldream.pl/. zerknij sobie, tu wszystko masz rozpisane, możesz znalezc kremy czy ampułki na konkretne problemyqużka pisze: ↑11 sie 2021, 9:58też mam suchą skórę także tą ampułkę chętnie wypróbuję, a powiedz mi gdzie Ty kupujesz ich kosmetyki ? na stronie internetowej czy można gdzieś stacjonarnie też je dostać ?baaśka pisze: ↑11 sie 2021, 9:03 znam i szczerze polecam te produkty z MULDREAM . stosuje je co prawda dopiero od jakiegoś miesiąca ale już widzę ogromna poprawę jeśli chodzi o kondycje mojej skóry, a ta jest raczej bardzo wrażliwa a do tego sucha. moim hitem jest na pewno ta nawilżająca ampułka, używam jej zawsze przed aplikacją kremu
dzięki bardzo za namiar na sklep, zamówienie już złożone, jutro paczka powinna do mnie dotrzeć także zaczne stosowac i zobaczymy jak się u mnie sprawdząbaaśka pisze: ↑23 sie 2021, 17:32w drogeriach ich chyba nie ma, ja zamawiam w sklepie na stronie https://muldream.pl/. zerknij sobie, tu wszystko masz rozpisane, możesz znalezc kremy czy ampułki na konkretne problemyqużka pisze: ↑11 sie 2021, 9:58też mam suchą skórę także tą ampułkę chętnie wypróbuję, a powiedz mi gdzie Ty kupujesz ich kosmetyki ? na stronie internetowej czy można gdzieś stacjonarnie też je dostać ?baaśka pisze: ↑11 sie 2021, 9:03 znam i szczerze polecam te produkty z MULDREAM . stosuje je co prawda dopiero od jakiegoś miesiąca ale już widzę ogromna poprawę jeśli chodzi o kondycje mojej skóry, a ta jest raczej bardzo wrażliwa a do tego sucha. moim hitem jest na pewno ta nawilżająca ampułka, używam jej zawsze przed aplikacją kremu
fajnie, ze się zdecydowałaś, sama się niebawem przekonasz jaką te kosmetyki mają moc ja poradziłam sobie z dość zanieczyszczoną skórą, niebawem będę zamawiać kolejne maski w płachcie bo już mi się kończą powoliqużka pisze: ↑09 wrz 2021, 14:10dzięki bardzo za namiar na sklep, zamówienie już złożone, jutro paczka powinna do mnie dotrzeć także zaczne stosowac i zobaczymy jak się u mnie sprawdząbaaśka pisze: ↑23 sie 2021, 17:32w drogeriach ich chyba nie ma, ja zamawiam w sklepie na stronie https://muldream.pl/. zerknij sobie, tu wszystko masz rozpisane, możesz znalezc kremy czy ampułki na konkretne problemyqużka pisze: ↑11 sie 2021, 9:58
też mam suchą skórę także tą ampułkę chętnie wypróbuję, a powiedz mi gdzie Ty kupujesz ich kosmetyki ? na stronie internetowej czy można gdzieś stacjonarnie też je dostać ?
to fakt, kosmetyki robią świetną robotę, z każdym dniem widzę coraz większa poprawę jeśli chodzi o ogólną kondycję skóry także tu duży plus. nawet myślę o tym by kupić coś u nich na święta dla mamy i siostry, myślę, ze takie kosmetyki to zawsze dobry pomysł na upominekbaaśka pisze: ↑15 wrz 2021, 12:39fajnie, ze się zdecydowałaś, sama się niebawem przekonasz jaką te kosmetyki mają moc ja poradziłam sobie z dość zanieczyszczoną skórą, niebawem będę zamawiać kolejne maski w płachcie bo już mi się kończą powoliqużka pisze: ↑09 wrz 2021, 14:10dzięki bardzo za namiar na sklep, zamówienie już złożone, jutro paczka powinna do mnie dotrzeć także zaczne stosowac i zobaczymy jak się u mnie sprawdząbaaśka pisze: ↑23 sie 2021, 17:32
w drogeriach ich chyba nie ma, ja zamawiam w sklepie na stronie https://muldream.pl/. zerknij sobie, tu wszystko masz rozpisane, możesz znalezc kremy czy ampułki na konkretne problemy
no jasne, ze tak! przyznam szczerze, ze sama na to nie wpadłam a miałam dylemat co kupić siostrze wiem, ze ma skórę problematyczną z dużą ilością niedoskonałości i podrażnień więc może też wezmę jej maski i np serum czy mgiełkęqużka pisze: ↑22 paź 2021, 9:40to fakt, kosmetyki robią świetną robotę, z każdym dniem widzę coraz większa poprawę jeśli chodzi o ogólną kondycję skóry także tu duży plus. nawet myślę o tym by kupić coś u nich na święta dla mamy i siostry, myślę, ze takie kosmetyki to zawsze dobry pomysł na upominekbaaśka pisze: ↑15 wrz 2021, 12:39fajnie, ze się zdecydowałaś, sama się niebawem przekonasz jaką te kosmetyki mają moc ja poradziłam sobie z dość zanieczyszczoną skórą, niebawem będę zamawiać kolejne maski w płachcie bo już mi się kończą powoliqużka pisze: ↑09 wrz 2021, 14:10
dzięki bardzo za namiar na sklep, zamówienie już złożone, jutro paczka powinna do mnie dotrzeć także zaczne stosowac i zobaczymy jak się u mnie sprawdzą
Post autor: meritum »
A ja lubię Christiana Laurenta. Znacie te produkty czy są Wam zupełnie obce? Można je kupić w Rossmanie oraz w internecie. Teraz mam zestaw Idealne Wykończenie do pielęgnacji skóry twarzy. Sprawdza się wyśmienicie, cera wygląda naturalnie a przy tym ma piękny kolor bez zaczerwienień
Wróć do „Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe