Post autor: qużka »
Post autor: wiśkaa »
Post autor: baaśka »
też mam suchą skórę także tą ampułkę chętnie wypróbuję, a powiedz mi gdzie Ty kupujesz ich kosmetyki ? na stronie internetowej czy można gdzieś stacjonarnie też je dostać ?baaśka pisze: ↑11 sie 2021, 9:03 znam i szczerze polecam te produkty z MULDREAM . stosuje je co prawda dopiero od jakiegoś miesiąca ale już widzę ogromna poprawę jeśli chodzi o kondycje mojej skóry, a ta jest raczej bardzo wrażliwa a do tego sucha. moim hitem jest na pewno ta nawilżająca ampułka, używam jej zawsze przed aplikacją kremu![]()
Post autor: esperalwrocław »
Ze swojego doświadczenia polecam kosmetyki z firmy APIS oraz ONLY BIO.qużka pisze: ↑09 sie 2021, 18:53 Cześć dziewczynyod dłuższego już czasu interesuję się świadomą pielęgnacją skóry twarzy. Czytałam, ze najlepsze są kosmetyki koreańskie. znalazłam nawet wzmianki na temat kilku firm, w tym Muldream. Czy ktoś z Was kojarzy tą markę i zechce podzielić się opinią ? Z góry dziękuje
![]()
w drogeriach ich chyba nie ma, ja zamawiam w sklepie na stronie https://muldream.pl/. zerknij sobie, tu wszystko masz rozpisane, możesz znalezc kremy czy ampułki na konkretne problemyqużka pisze: ↑11 sie 2021, 9:58też mam suchą skórę także tą ampułkę chętnie wypróbuję, a powiedz mi gdzie Ty kupujesz ich kosmetyki ? na stronie internetowej czy można gdzieś stacjonarnie też je dostać ?baaśka pisze: ↑11 sie 2021, 9:03 znam i szczerze polecam te produkty z MULDREAM . stosuje je co prawda dopiero od jakiegoś miesiąca ale już widzę ogromna poprawę jeśli chodzi o kondycje mojej skóry, a ta jest raczej bardzo wrażliwa a do tego sucha. moim hitem jest na pewno ta nawilżająca ampułka, używam jej zawsze przed aplikacją kremu![]()
dzięki bardzo za namiar na sklep, zamówienie już złożone, jutro paczka powinna do mnie dotrzeć także zaczne stosowac i zobaczymy jak się u mnie sprawdząbaaśka pisze: ↑23 sie 2021, 17:32w drogeriach ich chyba nie ma, ja zamawiam w sklepie na stronie https://muldream.pl/. zerknij sobie, tu wszystko masz rozpisane, możesz znalezc kremy czy ampułki na konkretne problemyqużka pisze: ↑11 sie 2021, 9:58też mam suchą skórę także tą ampułkę chętnie wypróbuję, a powiedz mi gdzie Ty kupujesz ich kosmetyki ? na stronie internetowej czy można gdzieś stacjonarnie też je dostać ?baaśka pisze: ↑11 sie 2021, 9:03 znam i szczerze polecam te produkty z MULDREAM . stosuje je co prawda dopiero od jakiegoś miesiąca ale już widzę ogromna poprawę jeśli chodzi o kondycje mojej skóry, a ta jest raczej bardzo wrażliwa a do tego sucha. moim hitem jest na pewno ta nawilżająca ampułka, używam jej zawsze przed aplikacją kremu![]()
![]()
fajnie, ze się zdecydowałaś, sama się niebawem przekonasz jaką te kosmetyki mają mocqużka pisze: ↑09 wrz 2021, 14:10dzięki bardzo za namiar na sklep, zamówienie już złożone, jutro paczka powinna do mnie dotrzeć także zaczne stosowac i zobaczymy jak się u mnie sprawdząbaaśka pisze: ↑23 sie 2021, 17:32w drogeriach ich chyba nie ma, ja zamawiam w sklepie na stronie https://muldream.pl/. zerknij sobie, tu wszystko masz rozpisane, możesz znalezc kremy czy ampułki na konkretne problemyqużka pisze: ↑11 sie 2021, 9:58
też mam suchą skórę także tą ampułkę chętnie wypróbuję, a powiedz mi gdzie Ty kupujesz ich kosmetyki ? na stronie internetowej czy można gdzieś stacjonarnie też je dostać ?![]()
![]()
to fakt, kosmetyki robią świetną robotę, z każdym dniem widzę coraz większa poprawę jeśli chodzi o ogólną kondycję skóry także tu duży plus. nawet myślę o tym by kupić coś u nich na święta dla mamy i siostry, myślę, ze takie kosmetyki to zawsze dobry pomysł na upominekbaaśka pisze: ↑15 wrz 2021, 12:39fajnie, ze się zdecydowałaś, sama się niebawem przekonasz jaką te kosmetyki mają mocqużka pisze: ↑09 wrz 2021, 14:10dzięki bardzo za namiar na sklep, zamówienie już złożone, jutro paczka powinna do mnie dotrzeć także zaczne stosowac i zobaczymy jak się u mnie sprawdząbaaśka pisze: ↑23 sie 2021, 17:32
w drogeriach ich chyba nie ma, ja zamawiam w sklepie na stronie https://muldream.pl/. zerknij sobie, tu wszystko masz rozpisane, możesz znalezc kremy czy ampułki na konkretne problemy![]()
![]()
ja poradziłam sobie z dość zanieczyszczoną skórą, niebawem będę zamawiać kolejne maski w płachcie bo już mi się kończą powoli
![]()
no jasne, ze tak! przyznam szczerze, ze sama na to nie wpadłam a miałam dylemat co kupić siostrzequżka pisze: ↑22 paź 2021, 9:40to fakt, kosmetyki robią świetną robotę, z każdym dniem widzę coraz większa poprawę jeśli chodzi o ogólną kondycję skóry także tu duży plus. nawet myślę o tym by kupić coś u nich na święta dla mamy i siostry, myślę, ze takie kosmetyki to zawsze dobry pomysł na upominekbaaśka pisze: ↑15 wrz 2021, 12:39fajnie, ze się zdecydowałaś, sama się niebawem przekonasz jaką te kosmetyki mają mocqużka pisze: ↑09 wrz 2021, 14:10
dzięki bardzo za namiar na sklep, zamówienie już złożone, jutro paczka powinna do mnie dotrzeć także zaczne stosowac i zobaczymy jak się u mnie sprawdzą![]()
ja poradziłam sobie z dość zanieczyszczoną skórą, niebawem będę zamawiać kolejne maski w płachcie bo już mi się kończą powoli
![]()
![]()
Wróć do „Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch”