Plastyka powiek, czy ktoś mial?
Opowiadamy o problemach ze zdrowiem, podpowiadamy jak sobie poradzić, gdzie szukać pomocy. To idealne miejsce na rozmowę o urodzie, pielęgnacji, sporcie i aktywności rekreacyjnej.
Re: Plastyka powiek, czy ktoś mial?
Post autor: wróbelek3 »
Tak i nie jest to tak straszny zabieg jak się wydaje szczególnie jeśli ma się dobrego specjalistę. Ja od siebie cudowną Panią Agnieszkę polecam - http://www.okulistamierzwinska.pl/ Od pierwszej wizyty się czuje człowiek bezpiecznie z nią
Post autor: klą »
Ja jestem po takim zabiegu i przede wszystkim jestem zadowolona z efektu. Powieki miałam opadające, ich plastyka sprawiła, że nie przysłaniają mi już pola widzenia, ale także same oczy wyglądają młodziej i lepiej. Plastyka nie była straszna, nie mam blizn po zabiegu, wszystko ładnie się zagoiło. Zabieg wykonał chirurg z kliniki okulistycznej Twoje Oko http://twojeoko.com/leczenie-chirurgiczne-wad-powiek/ w Przemyślu i gorąco go polecam. Bardzo dobrze się spisał, dzięki niemu mój problem i kompleks zniknął, polecam.
zrywanie parkietu cennik
zrywanie parkietu cennik
Post autor: aczł »
Też miałam plastykę powiek i jestem zachwycona. Zniknęły moje opadające powieki, z czego niesamowicie się cieszę. Dzięki temu w końcu mogę je po ludzku pomalować, no i już nie nachodzą mi na oczy. Ogólnie moje oczy wyglądają lepiej, młodziej. Zabieg wykonał chirurg Michał Knakiewicz http://knackclinic.com/zabiegi/plastyka-powiek/ z Knack Clinic we Wrocławiu, którego gorąco wam polecam. On ma doświadczenie, jest kompetentny i naprawdę spisał się świetnie.
Post autor: żam »
Miałam plastykę powiek, byłam na tym zabiegu u chirurga Łątkowskiego z kliniki w Polanicy-Zdroju. On jest naprawdę dobrym specjalistą, już na konsultacji doceniłam jego profesjonalizm i podejście do mnie. Był sympatyczny, wszystko mi dokładnie wyjaśnił i przeprowadził zabieg bez najmniejszego problemu. Moje opadające powieki już nie są opadające . Ślady po zabiegu są niewidoczne, nie mam żadnych blizn ani niczego takiego, moje oczy wyglądają lepiej .
Post autor: Bączek »
Niestety ja nie miałem nigdy przeprowadzanego takiego zabiegu, ale jestem wręcz przekonany, że bardzo ważną sprawą jest to aby mieć zawsze kontakt do dobrego chirurga. W moim przypadku doskonale sprawdził się chirurg naczyniowy z https://cmp.med.pl/cmp-marianska/chirurg-naczyniowy/ i jestem zdania, że wybrałem go bardzo mądrze.
Post autor: aglinią »
Ostatnio na wielu witrynach internetowych ukazało się kilka artykułów na ten temat ale ciężko było znaleźć rzetelne i sensowne informacje... Odwiedziłem kilka stron ale to tutaj najlepiej opisali ten problem dlatego nie zwlekaj i kliknij w ten link https://presscontent.pl/artykuly-sponsorowane/
Post autor: anonim »
wydaje mi sie, ze coraz popularniejszy zabieg, wiec wracam podpytac o polecenia. Znacie lekarza ktory naprawde zna sie na rzeczy i zagwarantuje swieze spojrzenie? powieki opadaja, sa tez przepukliny tluszczowe.
Post autor: siumka »
Medycyna estetyczna naprawdę się rozwija, a blefaroplastyka to temat, który często się przewija w moich rozmowach. Moja przyjaciółka miała blefaroplastykę w Łodzi i opowiadała, że to był najlepszy krok, jaki mogła podjąć. Efekty są super, a ona czuje się znacznie pewniej siebie!
Post autor: milks »
Cześć. A czy ktoś z Was myślał o plastyce powiek? Zastanawiam się, jakie są korzyści takiego zabiegu oraz czy warto się na to zdecydować? Dajcie znać.
Post autor: gruszka »
Też jestem tym zainteresowany! Słyszałem że korekcja powiek może naprawdę odmienić wygląd ale nie wiem co wybrać i czy na pewno tego chce. Macie w tym wieksze doswiadczenie?
Post autor: tomisia »
Zdecydowanie warto rozważyć plastykę powiek, zwłaszcza jeśli masz problemy z opadającymi powiekami lub chcesz poprawić swój wygląd. Doktor Dorota Żukowska w Klinice Elite przy Złotej 61 jest doświadczonym specjalistą, który stosuje nowoczesne metody. Zabacz ich stronę tam wszystko pisze.
Wróć do „Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe