Polecane zabiegi medycyny estetycznej?

Opowiadamy o problemach ze zdrowiem, podpowiadamy jak sobie poradzić, gdzie szukać pomocy. To idealne miejsce na rozmowę o urodzie, pielęgnacji, sporcie i aktywności rekreacyjnej.
mamuśka17

Polecane zabiegi medycyny estetycznej?

Post autor: mamuśka17 »

Czy możecie podpowiedzieć jakie zabiegi medycyny estetyczne są warte wykonania? Bo nie da się ukryć, że oferty gabinetów kosmetycznych są naprawdę duże. Na anlaya.pl/pricelist/280-dermapen jest dostępna oferta na zabieg mezoterapii. Czy ktoś z Was może na niego się zdecydował i może podpowiedzieć, czy warto? Jakie są przeciwskazania takiego zabiegu i jaki efekt można uzyskać. A może jakieś inne zabiegi wykonywaliście i możecie je polecić? No i czy w ogóle warto takie zabiegi robić? Bo to też jest ważne.
Piętka

Re: Polecane zabiegi medycyny estetycznej?

Post autor: Piętka »

Mogę polecić sporo zabiegów, tylko pytanie jest inne, czego lub co z ich pomocą chcesz usunąć czy zlikwidować? Mi zależało na odmłodzeniu skóry. Nie chciałam z miejsca decydować się na redukcję zmarszczek, ale delikatne odświeżenie skóry. Tak trafiłam na tą stronkę: https://zabiegi-laserowe-krakow.pl/ , a potem do kliniki vesuna z Krakowa, w której zdecydowałam się na zabieg odmładzania skóry za pomocą lasera. Nie żałuje. Efekty przeszły moje najśmielsze oczekwania. Wyglądam dobrze, a nawet bardzo dobrze.
Słoneczkaa

Post autor: Słoneczkaa »

Jak dla mnie medycyna estetyczna to faktycznie zabiegi, które mogą nie raz nie dwa uratować komuś życie, ponieść samopoczucie, uwierzyć w siebie. Fakt, że są coraz tańsze i coraz bardziej dostępne, to na plus. Jest też coraz więcej klinik oraz gabinetów, w których można z takiej pomocy skorzystać. Ja polecam https://napodzamczu.pl/zabiegi/. Świetne miejsce, zabiegi różnorodne, ale wykonywane naprawdę na sprzęcie, który jest profesjonalny. Zabiegi na twarz i na ciało rewelacyjne, poprawiają wygląd skóry
Kuśia

Post autor: Kuśia »

Zabiegi na twarz, na szyję, na dekolt, w https://drkasela-estetyka.pl/twarz-szyja-dekolt/. Moim zdaniem bardzo dobre rozwiązanie, właśnie dla osób, które chcą upiększyć swój wygląd, czuć się o wiele bardziej komfortowo, zatrzymać procesu starzenia się. Oferta jest oparta o doświadczenie, o posiadanie bardzo specjalistycznego sprzętu, który daje praktycznie od razu dobre efekty. Widzimy więc, że nie będziemy wydawać pieniędzy, a uzyskamy piękną skórę. Zerknijcie sobie, tym bardziej, że obsługa jest bardzo fajna
nagisa

Post autor: nagisa »

Współczesna medycyna umożliwia sprawdzenie i leczenie wielu różnych problemów. Osoby zainteresowane, mogą porównać medycyna estetyczna białystok cennik , aby dowiedzieć się ile to kosztuje. To doskonałe rozwiązanie dla tych, którzy pragną poprawić swoje zdrowie, urodę i samopoczucie.
izabelaw99

Post autor: izabelaw99 »

Ja polecam zabiegi z ultradzwiekow. Splyca zmarszczki i nie jest inwazyjne dla organizmu. Stosowana regularnie sprawia ze skora jest jest jedrna i pobudza kolagen.Jest takze skuteczna na celulitis.

Neonail
amrozka

Post autor: amrozka »

W Centrum Medycyny Estetycznej oferują zabiegi wykorzystujące kwas hialuronowy w Szczecinie , który jest nie tylko bezpieczny, ale także skuteczny. Dzięki niemu Twoja skóra będzie wyglądać pięknie i promiennie, a także stanie się bardziej nawilżona i elastyczna. Kwas hialuronowy to doskonała opcja poprawienia wyglądu skóry.
Anina

Post autor: Anina »

Najważniejsze to nie przesadzić z tego typu zabiegami. Wybór jest ogromny, zawsze trzeba skonsultować z profesjonalistą czy faktycznie dany zabieg jest nam potrzebny i czy nie przyniesie wiecej szkody niż korzyści.
Ursula

Post autor: Ursula »

Nie ma co demonizować tego typu zabiegów. Oczywiscie, że jeśli się na nie decydujemy to tylko w sprawdzonych, profesjonalnych gabinetach, gdzie pracują doświadczeni pracownicy i gdzie używane są wysokiej jakości preparaty. Jesli myślicie o wypełnieniu zmarszczek to najlepszym wyborem będzie kwas hialuronowy Hafiller i to niezależnie od tego czy macie zmarszczki płytkie - mimiczne, średnie czy nawet bardzo głębokie. Jest on dostępny w 5 rodzajach , każdy z nich odpowiedni do innego typu i głębokości zmarszczek. Można więc idealnie dopasować rodzaj do swoich potrzeb. Poza tym kwas ten jest preparatem medyczny, bardzo bezpiecznym i czystym.
karolajna

Post autor: karolajna »

Wszystko tak naprawdę zależy od tego jakie efekty chcesz osiągnąć. Tutaj masz na przykład opisane jak można modelować sylwetkę https://rejestrmedyczny.pl/artykuly/efe ... podziewac/ i osiągnąć naprawdę dobre efekty bez skalpela
ODPOWIEDZ