Relax in Spa
Opowiadamy o problemach ze zdrowiem, podpowiadamy jak sobie poradzić, gdzie szukać pomocy. To idealne miejsce na rozmowę o urodzie, pielęgnacji, sporcie i aktywności rekreacyjnej.
- hestia1989
Re: Relax in Spa
Post autor: hestia1989 »
Relax in Spa to bez wątpienia najlepsze Day Spa w Warszawie. Uwielbiam odwiedzać to miejsce z uwagi na kameralną atmosferę i szeroki wybór usług. Mają też świetne pakiety sezonowe. Polecam się wybrać! Zapewnisz sobie niezapomniane wrażenia.
Post autor: Irydionś2831 »
Zastanawiam się czy w każdym spa jest urządzenia do mikrodermabrazji. Na stronie https://mimari.com.pl/pl/c/Mikrodermabrazja/40 widziałem tego typu sprzęt i według mnie w kazdym spa powinno się coś takiego znaleźć.
Post autor: małw »
Uwielbiam spędzać czas w spa, nie ma nic lepszego niż trochę się rozpieścić i dobrze wypielęgnować ciało. Lubimy sobie z siostrą od czasu do czasu wyjechać na weekend do Zalesia Mazury Active Spa, to jest przepiękny ośrodek w ładnej okolicy, obok jest jezioro, plaża i las, a w samym ośrodku mamy basen i fajnie rozbudowaną strefę spa i wellness. Całość w pakiecie jest w korzystnej cenie, a zabiegi wykonują kompetentne osoby, świetnie się tam bawimy, polecam.
Post autor: Laśka »
Ja bardzo polecam kąpiele solankowe, pierwszy raz skorzystałam z nich w spa https://evapark.pl/spa/basen-solankowy/ i właśnie ze względu na te kąpiele często tam wracam. Bardzo mnie relaksują, czuję się po nich wspaniale. A Wy korzystaliście kiedyś z tego typu usług?
Wróć do „Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe