warto być konsultantką?
Opowiadamy o problemach ze zdrowiem, podpowiadamy jak sobie poradzić, gdzie szukać pomocy. To idealne miejsce na rozmowę o urodzie, pielęgnacji, sporcie i aktywności rekreacyjnej.
- Celina
Re: warto być konsultantką?
Na pewno da się zarobić. Tutaj wiele zależy od Ciebie samej, od Twojego zaangażowania i czasu poświęconego na pracę. Moja przyjaciółka od kilku lat jest konsultantką w Mary Kay, nie wiem konkretnie jakie są jej zarobki, ale wiem, że jest zadowolona. Mogę dopytać o konkrety, jeśli Ci zależy 

- kluskaleniwa
Post autor: kluskaleniwa »
Nie ma limitów, możesz kupować nawet tylko dla siebie. Konsultantkę możesz znaleźć przez ich stronkę, tam jest wyszukiwarka.
- Nika
Umowę możesz podpisać z konsultantką, znajdziesz ją choćby z wyszukiwarką na stronie Mary Kay.
Limitów sprzedażowych nie narzucają, pracujesz tyle ile chcesz i za tyle, ile chcesz. 
copi flex wola łącka

copi flex wola łącka
- Nika
To zależy jaki wariant weźmiesz na start, z bestsellerami czy bez. Najlepiej zajrzyj sobie tutaj https://www.marykay.pl/pl-pl/jak-zostac ... a-mary-kay - znajdziesz garść przydatnych informacji dla chcących dołączyć. 

- Zoe
Ja też pozwolę sobie dopytać, bo jedna sprawa mnie niepokoi. Czy jeśli w danym miesiącu, czy jakimś okresie nie będę miała możliwości zarobienia (brak czasu itp.) to czy ponoszę jakieś konsekwencje? Czy jest to jakiś problem?
- mallina
Nie, nie ma żadnych targetów do wyrobienia, pracujesz ile chcesz, od tego zależą po prostu Twoje zarobki, Tyle udało mi się dowiedzieć na spotkaniu. Bo zdecydowałam się i podpisałam umowę, zaczynam działać, życzcie mi powodzenia 

- kluskaleniwa
Post autor: kluskaleniwa »
Nie ma konsekwencji, na spokojnie
jak sprzedasz to sprzedasz jak nie to nie, mam koleżanki, które tylko dla siebie i najbliższych z rodziny kupują i to też nie cały czas.

- Celina
Super, dzięki za odpowiedź. Też postanowiłam się zapisać, w międzyczasie miałam okazję podpytać o szczegóły kilka konsultantek i opowiedziały mi konkretnie jak wygląda praca. Myślę, że dla mnie to idealne rozwiązanie, żeby zarobić dodatkowe pieniądze do domowego budżetu, póki nie mogę sobie pozwolić na cały etat.
Post autor: szubaszka »
Podnoszę wątek, bo szukam czegoś dla siebie. Chciałabym trochę podreperować domowy budżet, bo przez ostatnie podwyżki nasze oszczędności na wakacje się niestety kurczą. Pomyślałam o Mary Kay, widzę, że była już o tym mowa, ale trochę czasu upłynęło. Czy to wciąż aktualne? W jaki sposób można się zapisać? Czy da się na tym zarobić? Pracuję w firmie z samymi kobietami w dziale, więc myslę, że klientki bym miała nawet bez czasochłonnych poszukiwań. Co o tym myślicie?
Post autor: ilonek »
Myślę, że warto. Zawsze to parę złotych dodatkowo, a jak mówisz, że masz tyle koleżanek to nawet za bardzo nie będziesz miała problemów z dotarciem do klientek
A pocztą pantoflową z łatwością dotrzesz do większego grona, bo jeśli znasz te kosmetyki, to wiesz, że bronią się same
Jeśli chcesz się zapisać to najlepiej poszukać konsultantki w Twojej okolicy, jeśli nie masz żadnej znajomej to przez stronę znajdziesz. Z nią podpiszesz umowę i możesz od razu zamówić zestaw startowy i zacząć działa. Powodzenia!
Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to śmiało
Chętnie odpowiem 

Wróć do „Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach