Warto zaprzyjaźnić się z medycyną estetyczną?
Tutaj https://saywowclinic.pl/ widziałam ofertę jednego z gabinetów.
Można tam poczytać o tym, jak działają poszczególne zabiegi i jakie dają efekty.
Może ktoś z was bardziej się w tym wszystkim orientuje i doradzi?
Zaprzyjaźnić się z medycyną estetyczną?
Opowiadamy o problemach ze zdrowiem, podpowiadamy jak sobie poradzić, gdzie szukać pomocy. To idealne miejsce na rozmowę o urodzie, pielęgnacji, sporcie i aktywności rekreacyjnej.
- lajla
Re: Zaprzyjaźnić się z medycyną estetyczną?
Dermed w Krakowie ma swietna oferte jesli chodzi o zabiegi, swiadcza naprawde szeroki zakres uslug,ceny tez maja przystepne, jest mozliwosc rozlozenia na raty jak ktos nie ma od razu tyle ile trzeba, to tez mega plus, sama z takiej opcji korzystalam bardzo profesjonalna kadra, inywidualnie podejscie do kazdego pacjenta i jego problemu, super, ja polecam
- mikimaki
Moim zdaniem najważniejsza zasada to chodzić tylko do dobrych specjalistów, takich którym mozna zaufać w 100%. na takich zabiegach się nie oszczędza i nie chodzi sie byle gdzie. Jak chcesz dobrą Panią chirurg to w Łodzi do doktor Żukowskiej się zgłosi - http://plastyczna.med.pl/
Post autor: staśla »
Jasne, ja bardzo lubię czasami rozpieścić swoja skórę i dlatego chodzę na zabiegi z zakresu medycyny estetycznej w Lublinie do salonu Esthe. Oni mają naprawdę szeroka gamę zabiegów, nie tylko na twarz, ale i na ciało. Ja skorzystałam już z wielu ich propozycji, cenowo się opłaca, a same zabiegi są wykonywane przez profesjonalistów. Byłam tam już na mezoterapii igłowej, która gorąco polecam, bo moja twarz jest dzięki niej ładnie odżywiona, wygładzona, miękka, naprawdę odmłodzona. Mają w ofercie również masaże rozluźniające, które także rekomenduję, bo super regenerują zmęczone i spięte mięśnie.
Post autor: jąąąą »
Nie ma powodu, żeby tego nie zrobić. Myślę, że medycyna estetyczna jest fajną opcją i nie trzeba jej unikać na siłę. Polecam sprawdzić ofertę chirurga Knakiewicza z Knack Clinic we Wrocławiu http://www.knackclinic.com/, jego usługi są kompleksowe. To rzetelny i kompetentny lekarz z doświadczeniem, ma fajne podejście do pacjentów, na konsultacji skrupulatnie o wszystkim opowiada i wyjaśnia, a przy tym potrafi doradzić zabieg, który odniesie najlepsze efekty. Ja byłam u niego kilkukrotnie na wampirzym liftingu i efekty są mega dobre, skóra na nim tylko korzysta, jest milsza w dotyku, odżywiona, bardziej elastyczna i wygładzona, polecam.
Post autor: ęęq »
Czemu nie? Ja sama na początku podeszłam do tego tematu sceptycznie, ale nie ma powodu, by nie skorzystać z zabiegów medycyny estetycznej, gdy są one jak najbardziej dostępne i wykonywane przez osoby odpowiednie. Ja sama zdecydowałam się na zabieg wyrównania asymetrii moich ust z wykorzystaniem własnego tłuszczu u chirurga dr Łątkowskiego w klinice w Polanicy-Zdroju. Wyszło bardzo fajnie, usta nareszcie są takie, o jakich marzyłam, a efekt nie jest przesadzony. Tego lekarza polecam bardzo serdecznie.
Post autor: Ćma »
Dokładnie....tutaj nie ma co sie zaprzyjaźniać tylko w tych czasach traktuje się zabiegi estetyczne jako standard jak kosmetyczkę. Poza tym nie trzeba od razu kłaść sie pod noże by np. się odmłodzić. Są przeciez zabiegi bezinwazyjne i laserowe i na bazie ampułek witaminowych lub z kwasem hialuronowym. Mowa oczywiscie o mezoterapii. Sama korzystałam przed wakacjami u nas tutaj w atelier urody https://aturody.pl/ zabieg bezbolesny a nawet przyjemnie łaskocze, ale co wazne nie pozostawia zadnych śladów i nie wymaga rekonwalescencji
Wróć do „Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe