Zdrowe kosmetyki do pielęgnacji
Opowiadamy o problemach ze zdrowiem, podpowiadamy jak sobie poradzić, gdzie szukać pomocy. To idealne miejsce na rozmowę o urodzie, pielęgnacji, sporcie i aktywności rekreacyjnej.
- gniewomira-92
Zdrowe kosmetyki do pielęgnacji
Post autor: gniewomira-92 »
Hejka. Jakie znacie i polecacie marki ziołowych kosmetyków? Słyszałam, że naturalna pielęgnacja o wiele korzystniej wpływa na skórę i włosy i chciałabym się sama o tym przekonać.
- Amanda1986
Re: Zdrowe kosmetyki do pielęgnacji
Post autor: Amanda1986 »
Na pewno wiele wartych przetestowania produktów znajdziesz w ofercie sklepdozdrowia.pl. To sprawdzony sklep zielarski nie tylko z naturalnymi kosmetykami, ale też artykułami spożywczymi. Koniecznie przejrzyj ich asortyment
- kormoran
Dziewczyny zerknijcie sobie na to https://ecobotox.com/product/olejek-z-opuncji-figowej/ na zmarszczki-REWELACJA!!! działa jak botox! ja go stosuje na dzien, wmasowuje w skóre twarzy , szyi a nawet dloni!
- lampeczka
a ja ostatnio odkrylam nawilzajaco lagodzacy krem z serii dermofuture nature, sklad ma swietny- ekstrakty z szałwi, aloesu, lukrecji, ryżu , owsa... robi wrazenie, prawda? a co najwazniejsze, skóra nawilzona, odzywiona, pelna regeneracja jak dla mnie
- alen
Jeśli chcesz mieć piękną i zdrową skórę to stawiaj na naturalne kosmetyki jak te z oferty https://aloe-sklep.pl/ Zakupisz tam produkty na bazie aloesu i propolisu które niejedną osobę już zadziwiły działaniem. Zakup żelową galaretkę aloesową i krem do twarzy na początek a na pewno się przekonasz.
- olkas
Jeśli uprawiacie sport to sprawdzą wam sie kosmetyki dla sportowców Sportlab https://sportlab.com.pl W swojej ofercie mają lotion regeneracyjny, krem na otarcia, krem na rozstępy czy oliwkę rewitalizującą do masażu. Mega fajne, wydajne kosmetyki z dobrymi składami, bardzo mi pasują i skutecznie działają.
- kolaczka
Dla każdego zdrowe oznacza co innego. Ja zwracam uwagę na skład zeby faktycznie był dobry. Bielenda ma teraz dużo wegańskich kosmetyków i do ciała maja super serie vegan muesli to warto sobie zobaczyć i zainwestować zwłaszcza ze nie jest droga
Wróć do „Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe